Keikkatyö lastenhoitajana

Etsimme asiakkaallemme loppukesälle/alkusyksylle 2018 lastenhoitajia erityyppisiin lastenhoitotehtäviin. Etsimme SINUA, jolla on mahdollisuus ja halu tehdä lastenhoitotyötä perheissä muutamasta tunnista muutamaan päivään viikossa. Eniten työkeikkoja on tarjolla arkipäivisin, mutta satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Sairaan lapsen kotihoito:
Asiakkaamme tarvitsee lastenhoitajia esimerkiksi kun lapsi on sairastunut eikä pääse päiväkotiin tai kouluun. Sairaan lapsen hoitokeikat tulevat lyhyellä varoitusajalla ja kestävät yleensä 1-4 päivää kerrallaan. Asiakasperheiden kodit sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, myös lähikunnissa. Siksi toivomme, että tarvittaessa olet valmis liikkumaan laajalla alueella joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Koska asiakaskohteet vaihtelevat usein, ja lapset ovat noin yksi vuotiaista ylöspäin, sinulle tarjoutuu mahdollisuus hyvin vaihtelevaan työhön.

Säännöllinen osa-aikainen lastenhoito:
Asiakkaamme tarvitsee myös lastenhoitajia, joilla on mahdollisuus säännöllisesti hoitaa lapsia samassa perheessä, esimerkiksi hakea lapsia päiväkodista/koulusta muutamana päivänä viikossa ja hoitaa heitä kotona, kunnes vanhemmat tulevat kotiin tai vaihtoehtoisesti säännöllisesti muutamana päivänä viikossa. Tähän työhön saattaa liittyä myös kevyitä kotitöitä.

Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu:
Asiakkaamme tarjoaa palveluseteleillä lapsiperheille tilapäistä kotipalvelua. Tämä on yleensä perheen tilanteesta riippuva intensiivijakso tarpeen mukaan. Tähän työhön edellytetään sosiaali- tai terveysalan koulutusta.


Toivomme sinulta:
Meille on tärkeintä, että sinulla on aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta ja että olet täysi-ikäinen, lämminhenkinen, joustava, vastuuntuntoinen ja lapsille turvallinen aikuinen. Perheet ovat suurimmaksi osaksi suomen- tai ruotsinkielisiä. Tämän takia sinulla tulee olla erinomaiset taidot ainakin jommastakummasta kielestä. Tehtävään valitun henkilön tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen työn alkamista.


Olemme Adientella vuosien varrella saaneet paljon kiitosta asiakkaallamme työskenteleviltä lastenhoitajilta työn joustavuudesta sekä sujuvasta ja korkealaatuisesta toiminnasta. Hae sinäkin mukaan!

Jätäthän hakemuksesi:
Olisiko tämä se mukava, vastuullinen ja itsenäinen työ jota olet etsinyt ja olethan sinä lapsille turvallinen ja välittävä aikuinen? Ole siinä tapauksessa yhteydessä meihin, täyttämällä CV-lomakkeen kotisivuillamme www.adiente.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja kerro, minkä tyyppinen lastenhoitotyö sopisi juuri sinulle. Kysymyksiisi vastaa Senior HR konsultti Marika Högström-Andersson osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050-572 6439.

Työpaikan toimialan nimi: Hoitoala
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä:
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa