Tuote-/myyntipäällikkö, vedenkäsittelylaitteet / Christian Berner Oy

Kiinnostaako sinua kestävä kehitys, puhtaammat vesistöt, luonnonresurssien säästäminen ja prosessien kehittäminen ympäristöystävällisempään suuntaan? Hienoa – niin meitäkin! Uskomme vahvasti, että tämä on tulevaisuutta ja siksi panostamme siihen suuresti. Viime aikoina olemme olleet mukana muun muassa seuraavissa projekteissa: http://www.anpdm.com/newsletterweb/45455147724240584376414359/434351447042445F407547415C4271

Haluaisitko sinäkin olla osana huipputiimiämme - mitä sinä voisit olla kehittämässä asiakkaillemme seuraavaksi?

Hae meille

Tuote- /myyntipäälliköksi

vastaamaan meidän vedenkäsittelylaitteiden tuoteryhmästä

Tämä on tuoteryhmä, johon meillä panostetaan. Tuoteryhmään sisältyy erilaisten kunnallisten ja teollisuuden prosessien säätösovellukset sekä veden- että jäteveden käsittelyn sovellukset. Tarjoamme asiakkaillemme sekä yksittäisiä tuotteita että kokonaisratkaisuja. Yrityksemme on tunnettu ja arvostettu markkinoilla hyvälaatuisten brändien, teknisen asiantuntijuuden sekä luotettavuuden ansiosta. Pyrimme aina asiakkaan kokonaistilanteen kartoittamiseen, jotta voimme yhdessä löytää teknisesti ja taloudellisesti sopivimman ratkaisun joka sovellukseen.

Tehtäväsi:
Olemme jo saavuttaneet paljon, silti meillä on edelleen runsaasti kasvupotentiaalia vedenkäsittelyn saralla. Nyt haemme SINUA, jolla on osaamista, kykyä ja innostusta viedä osastoamme määrätietoisesti eteenpäin vedenkäsittelytuotteiden ja -ratkaisujen osalta. Tuote-/myyntipäällikkönä vastaat itsenäisesti omasta tuoteryhmästäsi sekä teknisesti että myynnillisesti. Saat laajan jo olemassa olevan asiakasportfolion ja toivomme, että hyvällä draivillasi luot aktiivisesti myös uusia asiakassuhteita ja mielellään haet myös täysin uusia teknisiä ratkaisuja ja viet näin osastosi ihan uudelle tasolle. Asiakasvastuun lisäksi sinulla on myös omia nimettyjä päämiehiä Euroopassa, pääsääntöisesti Saksassa.

Teknisenä tukenasi ovat sekä pitkäaikaiset päämiehemme että kollegasi muissa pohjoismaissa. Tehtävä sisältää matkustamista Suomessa sekä satunnaisesti myös ulkomailla, yhteensä enintään noin 100 päivää vuositasolla. Tässä tehtävässä raportoit meidän liiketoimintajohtajalle.

Menestyminen tehtävässä edellyttää:
- kokemusta vedenpuhdistuksesta ja vahvaa teknistä tietotaitoa
- kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä
- sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
- kokemus automaatiosta katsotaan eduksi
Toivomme, että olet avoin uusille mahdollisuuksille, ulospäin suuntautunut ja myyntihenkinen. Lisäksi olet oma-aloitteinen, utelias, ratkaisukeskeinen ja innokas kehittymään kanssamme.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkan kansainvälisessä, arvostetussa, alansa johtavassa pörssiyhtiössä. Meillä vaalitaan hyvää ilmapiiriä ja olemme ylpeitä siitä, että ihmiset viihtyvät meillä pitkään. Ajattelemme projekteja myös yrityksen kehitysmahdollisuutena ja tulemme tarjoamaan sinulle sen tuen, jota tarvitset toiminnan kehittämiseen, uusien tuotteiden etsimiseen ja uusien konseptien kokeilemiseen. Saat vapautta ja luottamusta kehitystyöhön, samalla kuin sinulla on yrityksen tuki tehtävän suorittamiseen. Työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein voimavara ja haluamme kuulla myös sinun ajatuksesi ja mielipiteesi kehittäessämme toimintaamme.
Tämä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee uusissa tiloissa Vantaan Martinlaaksossa.

Christian Berner yrityksenä:
Vuonna 1897 perustettu Christian Berner Oy, www.christianberner.fi, kuuluu Christian Berner Tech Trade -konserniin. Meillä on toimistot Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa ja olemme yksi pohjoismaiden johtavista teknisen kaupan yrityksistä. Tarjoamme asiantuntijapalveluja, korkeatasoisia teknisiä ratkaisuja, laitteita ja materiaaleja alamme johtavilta valmistajilta. Asiakkainamme ovat laajasti eri alojen yrityksiä ja kunnallisia laitoksia pohjoismaissa.
Katso videolta, mitä kaikkea teemme: https://www.youtube.com/watch?v=PU4OluggHlc
ja seuraa meitä LinkedIn:ssä: www.linkedin.com/company/christianberner


Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, viimeistään 24.1.2019. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Onko sinulla kysymyksiä tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

Avainsanoja: insinööri, myyntipäällikkö, myynti, tuotepäällikkö, WTW, pumppu, mittalaite, instrumentti, vesilaitos, teollisuus, kenttämyyjä, aluemyyntipäällikkö

Työpaikan toimialan nimi:
Paikkakunta:
Päivämäärä: 24.01.2019
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa