Toimistoassistentti, Pihlajalinna Oy

Asiakkaamme Pihlajalinna, www.pihlajalinna, on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Heillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Pihlajalinna kasvaa voimakkaasti ja yhtiö työllistää parhaillaan noin 5 600 työntekijää. Heidän arvonsa ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Pihlajalinna Etälääketiede kasvaa ja he hakevat lisäapua tiimiinsä. Haluaisitko sinäkin olla osana heidän menestystarinaansa?

Haemme Pihlajalinnalle

Toimistoassistenttia

osa-aikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun saakka (n. 20h/viikko), jonka jälkeen työ jatkuu kokoaikaisena kesätyönä kesäkuun alusta elokuun loppuun asti. Syksyllä työ voi halutessasi taas jatkua osa-aikatyönä. Osa-aikatyö on toimistoaikaan tapahtuvaa työtä, noin 4 h/päivä. Työajoista voi sopia ja niissä on myös tarvittaessa mahdollisuus joustoon. Tässä tiimissä vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä.

Toimistoassistenttina kuulut Pihlajalinna Etälääketieteen julkisen liiketoiminnan palvelutiimiin, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalvelun tuottamisesta kunta-asiakkaille. Vastuulääkäripalvelun tiimissä toimii alan huippuammattilaisia, joiden vastuulla on lääkäreiden resursointi ja asiakaspalvelu sekä lääkäreille että kunta-asiakkaille.

Tehtäväsi:
Tässä tehtävässä työskentelet paljon potilastietojärjestelmän parissa. Tärkein vastuualueesi on liittää potilastietoja ja luoda uusia potilaita järjestelmään. Tehtävääsi kuuluu myös esimerkiksi sopimusten skannausta ja arkistointia sekä e-reseptinohjauksia ja muita avustavia toimistotehtäviä.

Haemme:
Tehtävässä käsitellään potilastietoja, joten luotettavuus ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia. Tehtävä ei vaadi alalta aikaisempaa työkokemusta, sillä kokeneet kollegasi perehdyttävät sinua työtehtäviisi. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja olet iloinen tiimin jäsen. Lisäksi toivomme, että olet näppärä tietokoneen käyttäjä ja sinulla on erinomainen suomenkielentaito.

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Sinulle on tarjolla paikka nuorekkaassa, dynaamisessa tiimissä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Toimitilat sijaitsevat moderneissa tiloissa Espoon Keilarannassa, aivan metroaseman vieressä. Rakennuksesta löytyy mm. ravintola, kahvila ja hyvin varustettu kuntosali merinäköalalla. Pihlajalinnan matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta! Mikäli olet esimerkiksi alan opiskelija, pääset myös halutessasi osallistumaan erikoislääkäritason koulutuksiin. Tämä on tehtävä, joka alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin elokuun 2019 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröidy kotisivuillamme www.adiente.fi ja liitäthän sinne hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2019. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

Työpaikan toimialan nimi: Toimisto
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 25.02.2019
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa