Työnjohtaja, ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy

Asiakkaamme ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. He ovat markkinajohtajia alallaan ja tarjoavat maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Lue yrityksestä lisää: www.assaabloyentrance.fi

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland hakee nyt

Työnjohtajaa

vastaamaan henkilöliikenneoviratkaisujen asennusten kokonaisvaltaisesta johtamisesta Suomessa.

Työnjohtajana teet tiiviistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja johdat ASSA ABLOY Entrance Systems Finlandin omia asentajia sekä alihankkijoita. Näin varmistat, että kaikki asennukset saadaan hoidettua sujuvasti aikataulussa ja sopimuksen mukaan. Asennusprojektien johtamiseen kuuluu esimerkiksi:

  • yhteistyö, kommunikointi ja neuvottelu asiakkaiden kanssa, mukaan lukien työmaapalaverit
  • asentajien ja alihankkijoiden työn johtaminen
  • tiivis yhteistyö ja prosessien kehittäminen oman organisaation myyntiedustajien sekä tilauksista vastaavan   back-office tiimin kanssa
  • projektikohtaisen asennusbudjetin vahvistaminen ja kulujen seuranta
  • laadun seuranta sekä reklamaatiot

Lisäksi tehtävään kuuluu projektien jatkuva seuranta sekä uusien tehokkaampien toimintatapojen, asennusmenetelmien ja oman työn jatkuva kehittäminen. Tehtävä vaatii jonkin verran matkustamista Suomessa. Työnjohtaja raportoi asennuspäällikölle.

Haemme:
ASSA ABLOY Entrance Systems kehittää jatkuvasti toimintatapojaan ja haemme sinua, joka haluat omalta osaltasi olla mukana uudistamassa prosesseja entistä sujuvimmiksi. Toivomme, että sinulla on vahva tekninen ymmärrys sekä kokemusta esimerkiksi ovi- tai hissiautomatiikasta, lukituksesta, kulunvalvonnasta tai muusta vastaavantyyppisestä alasta. Koska työn alla on useita erikokoisia asennusprojekteja samanaikaisesti, toivomme, että sinulla on aikaisempaa asiantuntija- ja projektinjohtamistaustaa. Osaat lisäksi suunnitella ja aikatauluttaa työsi sekä ohjata muita itsenäiseen työhön. Tehtävä edellyttää erinomaista suomenkielentaitoa. Olet myös yhteydessä yrityksen kansainvälisiin sidosryhmiin, joten toivomme, että osaat myös englantia. Tehtävässä tarvitset vielä hyvää MS Office- ja toiminnanohjausjärjestelmäosaamista sekä myös B-luokan ajokorttia. Lisäksi toivomme, että olet ongelmanratkaisukeskeinen, innokas oppimaan uutta sekä itsevarma luottopelaaja vahvalla can-do asenteella!

Tarjoamme sinulle:
ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä, sekä motivoituneen ja osaavan tiimin tuen. Tehtävässä on hyvät kehittymismahdollisuudet, ja työstäsi tarjotaan kilpailukykyinen palkka sekä hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Yrityksen toimisto sijaitsee tällä hetkellä Espoon Muuralassa, mutta se muutetaan Vantaan Myllymäkeen loppukesästä 2019.


Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab.
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi, että palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 3.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

 

Työpaikan toimialan nimi:
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 03.04.2019
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa