KLT-Kirjanpitäjä

Asiakasyrityksemme, Helsingin kalasatamassa toimiva taloushallinnon palveluja tuottava tilitoimisto, hakee nyt kauttamme:

KLT-Kirjanpitäjää tiiminvetäjän tehtävään

vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtävä:
Asiakasyhtiöllämme on yli 200 erikokoista asiakasyritystä - pieniä, suuria, Suomalaisia ja kansainvälisiä. Tilitoimisto tuottaa näille asiakkailleen kattavasti erilaisia taloushallinnon palveluja, kuten talous- ja palkkahallintoa, taloushallinon järjestelmiä, apua ja neuvontaa verotukseen liittyen, konsultaatiota ja neuvontaa yritysjärjestelyihin ja rahoitukseen liittyen, ja paljon muuta.

Sinun tehtäväsi tiiminvetäjänä, on toimia pienen tiimisi esimiehenä sekä vastata omien nimettyjen asiakkaidesi kirjanpidosta. Tämä tarkoittaa:

  • päivittäisen kirjanpidon laatiminen
  • kuukausittaisen raportoinnin laatiminen
  • vero ja ALV-ilmoitusten laatiminen sekä viranomaisraportointi
  • tilinpäätösten laatiminen
  • asiakastyöskentelyyn liittyvät muut ad hoc-tehtävien hoitaminen

Toivomme sinulta:
Toivomme, että olet koulutukseltasi tradenomi tai ekonomi ja että sinulla on vähintään 3-5 vuotta tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Olet mielellään suorittanut myös KLT-tutkinnon. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa esimieskokemusta, tiimisi on pieni ja olemme tukena tehtävässäsi. 

Henkilönä olet positiivinen, ennakkoluuloton, motivoitunut ja viihdyt osana tiimiä. Sen lisäksi toivomme sinulta:

  • Kirjanpidon kannalta olennaisen lainsäädännön tuntemusta
  • Veroasioiden osaamista
  • Itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisutaitoa ja oma-aloitteisuutta
  • Tarkkuutta ja analyyttisyyttä
  • Sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa vakaavaraisessa suomalaisessa yrityksessä. Tiimissämme työskentelee vajaa 20 henkilöä, joten tiimimme on iso, mutta silti niin pieni että kaikkia nähdään ja kaikkien työpanosta arvostetaan. Me autamme toisiamme ja meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät työpaikalla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittää itsesi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2019, osoitteessa www.adiente.fi. Mahdollisiin tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Adiente Oy:n Toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi tai 040 510 7700, tai Henkilöstökonsultti Caroline Högnäs, caroline.hognas@adiente.fi, 040 715 7763.

Työpaikan toimialan nimi: Taloushallinto
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 31.10.2019
Yhteyshenkilö: Erica Flinck-Härkönen
Email: erica.flinck-harkonen@adiente.fi

Hae tätä paikkaa