Tuote-/myyntipäällikkö, Thurne Teknik

THURNE TEKNIK, www.thurne.fi, on pohjoismainen, vuonna 1962 perustettu tech trading yritys, jossa yhdistyy kansainvälinen verkosto sekä perheyrityskulttuuri. Toimitamme prosessilaitteita kemian-, elintarvike-, lääke- ja kaivosteollisuudelle. Näihin kuuluu suodatus- ja erotusratkaisuja, korroosionkestäviä paineastioita ja lämmönvaihtimia, suljettuja jauheenkäsittelyratkaisuja sekä erilaisia komponentteja.

Toimintamme kasvaa ja haemme uuteen tehtävään

Tuote- / Myyntipäällikköä

Tehtävä
Haemme Sinua, jolla on kokemusta teollisuudesta ja teollisuusprosesseista ja jolla on kiinnostusta konsultoida asiakkaitamme ja myydä heille ratkaisujamme. Tämä on uusi tehtävä ja tuoteportfoliojaossa tiimimme kesken tulemme ottamaan huomioon sinun erikoisosaamistasi. Kaikkiin tuoteportfolioihimme kuuluu sekä räätälöityjä ratkaisuja että komponentteja, jotka parantavat ja tehostavat asiakkaiden tuotantoprosesseja, lisäävät prosessiturvallisuutta sekä vähentävät niiden ympäristövaikutuksia. Millaista osaamista Sinä toisit meille ja minkä tuotekokonaisuuksien parissa Sinä haluaisit tehdä töitä?

Tuote- / myyntipäällikkönä tulet vastaamaan itsenäisesti oman tuoteportfoliosi teknillisestä ratkaisumyynnistä teollisuusasiakkaille ympäri Suomea. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaiden että keskieurooppalaisten laitevalmistajakumppaneiden kanssa ja toimit täällä omien päämiestesi edustajana. Räätälöitte ja suunnittelette yhdessä sekä päämiestesi että asiakkaittesi kanssa heidän valmistusprosesseihin parhaiten sopivia ratkaisuja. Tehtävässäsi teet pitkäjänteistä ja systemaattista myyntityötä ja vastaat olemassa olevien asiakassuhteiden yläpidosta ja kehittämisestä sekä myöskin uusasiakashankinnasta.

Työ sisältää matkustamista Suomessa, sekä jonkin verran myös Euroopassa (yhteensä noin 20-30 yöpymistä vuodessa). Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia sekä mielellään omaa autoa.

Haemme sinua, jolla on

  • Tekninen koulutus, esimerkiksi kemian-, kone- tai automaatiotekniikan insinööri tai diplomi-insinööri
  • Erinomainen kyky ymmärtää ja hahmottaa erilaisia teollisuusprosesseja
  • Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan ja jatkuva mielenkiinto oppia uutta
  • Taitoa löytää ja rakentaa pitkäaikaisia, kaikille osapuolille toimivia asiakassuhteita
  • Kokemusta teollisuudesta ja teollisuusprosesseista, kunnossapitokokemus on eduksi
  • Erinomainen suomen- ja englanninkielentaito. Yrityskielemme on englanti, joten tässä tehtävässä pääset käyttämään molempia kieliä päivittäin.

Voit olla myynnin kokenut ammattilainen tai teknisellä taustalla oleva myynnistä kiinnostunut henkilö. Meille motivaatiosi kehittyä ja tekninen hahmottumiskyky on tärkeämpi kuin myyntikokemuksesi. Koulutamme sinua tarvittaessa myynnin saralla. Henkilönä olet itseohjautuva ja kunnianhimoinen ihminen, mutta sinusta löytyy myös nöyryyttä ymmärtämään asiakkaiden pienimpiä haasteita. Sinulla on positiivinen asenne ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Nautit keksimisen iloista ja sinulla on vahva draivi viedä asiat maaliin asti.

Tarjoamme sinulle
Tämä on tehtävä, jossa pääset kehittämään ja käyttämään sekä teknistä että kaupallista osaamista. Saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti haastavassa ja monipuolisessa myyntiroolissa tunnettujen tuotteiden parissa. Tukenasi sinulla on dynaaminen tiimi ja päämiehiä, jotka ovat alansa markkinajohtajia. Tarjoamme sinulle jatkuvaa osaamiskehitystä ja mahdollisuutta kehittää omaa rooliasi. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Suomen toimistomme sijaitsee Vantaalla Vihdintien varrella.

Thurne Teknik yrityksenä
Thurne Teknik on korkeateknologisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin keskittyvä teknisen kaupan konsernin Addtechin(www.addtech.fi) itsenäinen tytäryhtiö. Haluamme olla itsestään selvä valinta asiakkaillemme. Vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteita, mutta olemme myös nälkäisiä kasvattamaan osaamistamme ja valtaamaan uusia alueita. Meidän toiminnassamme korostuu uteliaisuus, luovuus ja vahva halu kehittää ihmisiä, markkinoita ja prosesseja. Meillä on toimistot Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa ja Puolassa. Tällä hetkellä meillä on 24 työntekijää, joista viisi Suomessa.Meillä panostetaan työviihtyvyyteen ja koko Thurne Teknik toimii yhtenä tiiminä maanrajoista huolimatta.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi. Hakuaika päättyy 28.10.2019. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson sähköpostitse osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse numerossa 050 572 6439.

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 28.10.2019
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa