Myynnin projektipäällikkö, Mediaplanet Oy

Asiakkaamme Mediaplanet Oy on kansainvälinen media-alan toimija, joka on keskittynyt Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoille. Yritys julkaisee päivä- ja talouslehtien välissä yli 1 000 teemalehteä ja tuottaa lähes saman verran digikampanjoita. Suomessa he ovat toimineet vuodesta 2005. Maailmanlaajuisesti yhteistyökumppaneihin kuuluu muun muassa The Times, Washington Post, Svenska Dagbladet ja Berliner Zeitung, Suomessa Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja HBL.

Asiakastamme ja heidän yrityskulttuuriaan kuvaavat termit ovat nuorekkuus, energisyys, motivoituneisuus, bisneskeskeisyys, ammattimaisuus ja vastuuntuntoisuus.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt Mediaplanetille:

Myynnin projektipäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Tehtävä:

Projektipäällikkönä työskentelet erilaisten teemajulkaisujen ja digikampanjoiden päällikkönä. Teema annetaan sinulle ja sinä työstät kokonaisuuden: päätät julkaisun sisällöstä, myyt ideoita eri yrityksille, vastaat asiakastapaamisista ja kampanjan kaupallisesta menestyksestä. Vastaat myös julkaisusi ulkoasusta yhteistyössä yrityksen graafisen osaston kanssa. Työssäsi korostuu myynti- ja neuvottelutaidot, idearikkaus ja mielenkiintoisten artikkeleiden keksiminen.

Toivomme sinulta:
Nautit tuloksen tekemisestä, itsenäisestä työstä, olet omatoiminen ja aikaansaava. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot, olet energinen, kilpailuhenkinen, motivoitunut ja uraorientoitunut. Olet periksiantamaton, uskot itseesi, sinulla on hyvä stressinsietokyky ja aimo annos luovaa älykkyyttä. Koska vastuullasi on lähestyä potentiaalisia mainostajia ja neuvotella heidän kanssaan markkinointiratkaisuista on aikaisempi myyntikokemus sinulle hyödyksi tässä tehtävässä. Yritys kouluttaa työhön.

Tarjoamme sinulle:
Mediaplanet on yritys, jossa on vahva yrityskulttuuri ja jossa tiedetään että menestys on työntekijöiden aikaansaamaa. Siellä panostetaan paljon työntekijöihin, yhteishenkeen ja urapolkuun. Kaikki Mediaplanetin johtotehtävissä toimivat henkilöt, ovat aloittaneet projektipäälliköinä. On siis mahdollista edetä, ja mahdollista työskennellä yrityksen ulkomaan yksiköissä ja luoda kansainvälinen ura, mikäli niin haluaa. 

Onko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Käy mahdollisimman pian kotisivuillamme www.adiente.fi rekisteröimässä CV:si ja liitä siihen hakemuksesi palkkatoivomuksineen.  Lisätietoja tehtävästä antaa Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi.

Työpaikan toimialan nimi:
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 31.12.2020
Yhteyshenkilö: Erica Flinck-Härkönen
Email: erica.flinck-harkonen@adiente.fi

Hae tätä paikkaa