Myynti- ja markkinointiassistentti / Försäljnings- och marknadsföringsassistent, Kavli Oy

Kavli Oy, www.kavli.fi, on norjalainen elintarvikeyhtiö, jonka tehtaat sijaitsevat Norjassa, Ruotsissa, Englannissa sekä Suomessa. Kavlin tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa Kavlin majoneesit, kastikkeet ja sulatejuustot, Plantin kasviperäiset juomat, välipala- ja ruoanlaittotuotteet, Johnny´s kastikkeet ja sinapit, Druvan viinietikat sekä Eriks premium-kastikkeet. Keväällä 2019 Kavli osti suomalaisesta härkäpavusta Härkis kasvisruokatuotteista tunnetun Verso Food Oy:n, www.versofood.fi. Yhdessä Kavli Oy ja Verso Food Oy muodostavat kasvipohjaisten tuotteiden edelläkävijäyrityksen Suomessa.

Kavli-konsernin liikevaihto on noin 350 MEUR. Konsernin omistaa Kavli-säätiö, jonka tarkoitus on ohjata yrityksen voitto yleishyödylliseen toimintaan. Se avustaa vuosittain monia erilaisia projekteja, joiden kautta jaetaan humanitaarista apua sekä tukea tutkimukselle ja kulttuurille.

Haemme nyt Espoossa sijaitsevaan toimistoomme

MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTIA

määräaikaiseen tehtävään, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin tammikuun 2021 loppuun saakka.

Työtehtävä:
Tämä tehtävä on myynnin- ja markkinoinnin näköalapaikka, jossa saat mahdollisuuden työskennellä pienessä, tehokkaassa ja mukaansa tempaisevassa tiimissä. Tehtäviisi kuuluu vaihtelevia myynnin- ja markkinointiassistentin tehtäviä, kuten esimerkiksi:

  • Kotisivujen päivittäminen
  • Pakkaustekstien ja muun kirjallisen materiaalin kääntäminen ja oikolukeminen
  • Tuotetietopankin sekä kuvapankin päivittäminen ja ylläpito
  • Kuluttaja-asiakaspalvelusta vastaaminen
  • Myyntikentän tukeminen päivittäisissä asioissa
  • Myynnin tukimateriaalin tuotanto ja postittaminen
  • Messuilla ja tapahtumissa avustaminen
  • Kokous- ja matkajärjestelyt

Ketä haemme:
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkea- tai korkeakoulututkinto. Voit olla vastavalmistunut tai jo enemmän työkokemusta omaava, mutta toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavanlaisista monipuolisista assistentin tehtävistä. Yrityksemme on kansainvälinen ja päivittäiset työskentelykielemme ovat suomi, ruotsi ja englanti. Tässä tehtävässä kirjoitat ja oikoluet tekstejä ensisijaisesti suomeksi, joten suomenkielentaitosi tulisi olla korkeatasoinen. Toivomme myös, että olet näppärä tietojärjestelmien käyttäjä ja että sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja MS Office ohjelmista.

Tämä rooli on tiimissämme tärkeä ja palvelet tehtävässäsi lukuisia sekä sisäisiä että ulkoisia sidosryhmiä. Siksi meille on tärkeää, että olet positiivinen ja aikaansaava, luotettava ja palvelualtis, yhteistyökykyinen mutta samalla itsenäinen ja itseohjautuva. Osaat priorisoida työtehtäväsi ja hallita ajankäyttöäsi myös nopeatempoisessa ympäristössä. Toivomme myös, että innokas tiimityöntekijä, jolla on positiivinen ”can do”-asenne työhön ja elämään muutenkin.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän trendikkäiden, laadukkaiden ja arvostettujen brändien parissa, menestyksekkäässä Pohjoismaisessa yrityksessä. Tässä tehtävässä olet osana ammattitaitoista tiimiä, jossa sinua ei jätetä työtehtäviesi kanssa yksin, vaan autamme ja kannustamme toisiamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian ja jatkuu ainakin tammikuun 2021 loppuun saakka. Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Espoon Keilarannassa, mutta olemme muuttamassa Espoon Otaniemeen toukokuussa 2020.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab.
Jos kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439 (viikoilla 7, 9 ja 10).

Avainsanat: sales assistant, marketing assistant, FMCG, elintarvike, myyntiassistentti, markkinointiassistentti, marknadsföringsassistent

Työpaikan toimialan nimi: Markkinointi
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 03.03.2020
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Hae tätä paikkaa