Assistentteja/Sihteerejä

Etsimme jatkuvasti asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle motivoituneita, kielitaitoisia:

ASSISTENTTEJA/SIHTEEREJÄ

eripituisiin määräaikaisiin sekä myös vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäväsi:
Työtehtävät vaihtelevat toimeksiannon mukaan, mutta kaikkiin sisältyy toimistosihteerin/-assistentin tehtävät, kuten esimerkiksi: erilaisten juoksevien asioiden hoitaminen ja toimiston yleisestä toimivuudesta vastaaminen, asiakkaiden vastaanottaminen, asiakaspalvelu, matka- ja hotellivarausten tekeminen sekä kalenterin hallinta. Tehtävään voi sisältyä myös avustaminen erilaisten toimeksiantojen hoitamisessa, asiakasyhteyksien ylläpito, erilaiset asiakaspalvelutehtävät sekä hallinnolliset rutiinit.

Toivomme sinulta:
Olet koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, HSO-sihteeri, johdon assistentti, vastavalmistunut ekonomi tai vaihtoehtoisesti opiskelet kaupallista alaa. Sinulla on jonkin verran työkokemusta toimistotyöstä, mieluiten sihteerin tai assistentin tehtävistä. Omaat hyvät atk-taidot, ja opit nopeasti uutta. Olet kielitaitoinen, ja toivottavaa olisi erinomaiset suomen, ruotsin ja englanninkielen taito, sekä suullisesti että kirjallisesti. Muiden kielten osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Henkilönä toivomme sinun olevan:
Ahkera, joustava, tehokas, huolellinen, aikaansaava ja yhteistyökykyinen. Lisäksi toivomme sinun olevan työhösi sitoutunut ja palveluhenkinen, mukava tiiminjäsen ja hyvä työntekijä.

Kiinnostuitko?
Mikäli assistentin/sihteerin tehtävät kuulostavat miellyttäviltä, lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot minkälaisista assistentin/sihteerin tehtävistä olisit kiinnostunut, sekä mikäli haet määräaikaista vai vakituista työpaikkaa, palkkatoivomuksesi ja koska voit aloittaa. Hae työpaikkaa kotisivujemme kautta www.adiente.fi.

Työpaikan toimialan nimi:
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä:
Yhteyshenkilö:
Email:

Send us your application