Projektityöntekijöitä

Etsimme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulla ahkeria

Projektityöntekijöitä hyvin erilaisiin projekteihin

Tehtävä:
Asiakasyrityksemme tarvitsevat usein työntekijöitä erilaisiin projekteihin lyhyellä varoitusajalla. Projektit voivat olla luonteeltaan toimisto-, arkistointi-, tiedonhaku- tai asiakaspalvelutehtäviä ja työn kesto vaihtelee päivistä kuukausiin, toimeksiannon mukaan.

Toivomme sinulta:
Olet ulospäin suuntautunut, ahkera, omatoiminen ja aktiivinen. Koulutustaustallasi on merkitystä joissakin tehtävissä mutta etsimme ennen kaikkea reipasta asennetta ja oikeaa henkilöä joka työtehtävään. Työajat ovat hyvin joustavia ja sopivat siksi erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, mikä kuitenkin edellyttää että pystyt irtautumaan opiskeluistasi vähäksi aikaa melko helposti. Yleisesti toivomme lisäksi, että henkilönä olet sosiaalinen, tarkka ja luotettava ja että sinulla on kyky sekä hahmottaa kokonaisuuksia että kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Mikäli haluat kartuttaa työkokemustasi jo opiskelujen ohella, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot mitä sinä osaat ja minkälaisista projekteista juuri sinä olisit kiinnostunut. Voit rekisteröityä ja liittää hakemuksesi kotisivuillamme www.adiente.fi, ilmoituksen alla. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Marika Högström, puh 050 572 6439, sähköposti marika.hogstrom@adiente.fi.

Työpaikan toimialan nimi:
Paikkakunta:
Päivämäärä:
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Send us your application