Myynti-insinööri, muovi- ja pakkausteollisuus / Baritec Oy

Asiakkaamme Baritec Oy, www.baritec.fi, on vuonna 1994 perustettu, yksityisessä omistuksessa oleva kemianalan jakelija. Baritecin päämääränä on tarjota asiakkailleen ja päämiehilleen kilpailuetua markkinatuntemuksellaan, tuotetietoudellaan sekä sovellus- että logistisella osaamisellaan. Heidän tavoitteena on, läheisessä yhteistyössä asiakkaidensa ja päämiestensä kanssa, löytää tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidensa sekä alan alati muuttuviin haasteisiin ja tarpeisiin. Baritec toimii Suomessa ja Baltiassa.

Baritec on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja he hakevat nyt vastavalmistunutta, innokasta

Myynti-insinööriä

lisävahvistukseksi heidän neljän hengen tiimiinsä Helsingin Lauttasaareen.


Baritecin tuoteportfolioon kuuluu valtamuoveja, erikoismuoveja, lisäaine- ja väritiivisteitä sekä laminaattiliimoja, joita käytetään laajasti muovi- ja pakkausteollisuudessa. Baritecilla on pitkäaikainen lojaali asiakaskunta ja sinulle tullaan tarjoamaan osittain valmiita asiakkuuksia, mutta saat myös mahdollisuuden kasvattaa itsellesi oman asiakaskunnan. Tässä tehtävässä pääset tekemään tiiviistä yhteystyötä sekä eurooppalaisten päämiesten että asiakkaiden kanssa. Asiakkaittesi kanssa rakennat pitkäaikaisia asiakassuhteita ja haette yhdessä heidän tarpeisiinsa sopivia materiaaliratkaisuja. Tämä on tehtävä, jossa pääset käyttämään sekä teknistä että kaupallista osaamista.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että olet vastavalmistunut insinööri tai diplomi-insinööri, ja että opinnoissasi olet suuntautunut esimerkiksi muovi-, kemian-, materiaali-, pakkaus-, tai prosessitekniikkaan. Koulutustaustasi auttaa sinua omaksumaan Baritecin tuoteportfolion sekä myöskin ymmärtämään asiakkaiden prosesseja ja heidän materiaalitarpeitaan. Tässä tehtävässä sinun ei tarvitse olla valmis myynti-insinööri, mutta toivomme, että sinulla on palava innostus päästä oppimaan ja tekemään pitkäjänteistä, ratkaisukeskeistä myyntityötä. Toivomme myös, että sinulla paljon intoa perehtyä muovien kiehtovaan maailmaan. Sinulle tarjotaan loistava tilaisuus oppia menestyksekästä myyntityötä Baritecin kokeneelta tiimiltä ja jatkuvaa tuotekoulutusta sinulle tarjotaan päämiesten toimesta, jotta voit rakentaa itsellesi uran Baritecillä. Henkilönä toivomme, että olet utelias oppimaan uutta, ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen ja tuloshakuinen luottopelaaja. Toivomme, että hallitset suomen kielen lisäksi myös englantia sujuvasti. Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta.

Tämän lisäksi tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja B-luokan ajokorttia. Matkustat asiakkailla suurimmaksi osaksi Suomessa, mutta jonkin verran myös Baltiassa sekä satunnaisesti päämiesten luona Euroopassa.

Tarjoamme sinulle:
Baritec tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja kiinnostavan tehtävän dynaamisessa, suomalaisessa yrityksessä, jossa myös pääset mukaan kansainväliseen toimintaan päämiesten kautta. Tehtävään tarjotaan laaja perehdytys, loistavat koulutusmahdollisuudet sekä kilpailukykyinen palkka, että myös hyvät työsuhde-edut. Saat mahdollisuuden kasvaa itsenäiseen myyntirooliin, jossa pääset kehittymään ja myös kehittämään asioita itsenäisesti. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab
Jos kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi osoitteessa www.adiente.fi, viimeistään 2.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

Avainsanoja:
tekninen muovi, ruiskuvalu, muoviteollisuus, ruiskupuristus, pakkausteollisuus

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 02.01.2019
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Send us your application