Kirjanpitotiimin esimies, Larsen Co Tilitoimisto Oy

Larsen & Co on Helsingin Kalasatamassa sijaitseva nykyaikainen tilitoimisto. Oikeastaan olemme enemmän kuin perinteinen tilitoimisto, tarjoamme yli 200 asiakkaallemme kattavasti palveluja sisältäen taloushallinnon, palkkahallinnon, taloushallinnon järjestelmät, verotuksen sekä konsultointiapua yritysjärjestelyihin ja rahoitukseen liittyen. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,5M€ ja meillä työskentelee 18 henkilöä. Lue yrityksestämme lisää: www.larsen-co.fi

Haemme nyt

Kirjanpitotiimin esimiestä

vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtävä:
Tehtävässä toimit kirjanpitotiimin esimiehenä - henkilönä, jolta tarvittaessa voi kysyä neuvoa ja apua jokapäiväisessä työssä. Kirjanpitotiimin esimiehen tehtävänä on myös toimia johdon oikeana kätenä ja yhdessä johdon kanssa kehittää yritystä eteenpäin.
Strategisen työn lisäksi, kirjanpitotiimin esimies vastaa yrityksen suurasiakkaista sekä kaikista kansainvälisistä asiakkaista.
Asiakastyöskentely sisältää asiakkaiden:
- päivittäisen kirjanpidon laatimisen
- tilinpäätösten laatimiseen
- vero- ja ALV-ilmoitusten laatimisen sekä viranomaisraportoinnin tekemisen
- kuukausittaisen raportoinnin
- asiakastyöskentelyyn liittyvät muut ad hoc tehtävät
Lisäksi toivomme sinun osallistuvan asiakkaiden eritysprojekteihin, kuten yritysmyynteihin, due diligence prosesseihin, rahoitus- ja verotusjärjestelyihin sekä uusien IT ohjelmien implementointeihin.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että olet laskentatoimen tai taloushallinnon ekonomi tai tradenomi ja että sinulla on usean vuoden työkokemus taloushallinnon eri tehtävistä. Toivomme lisäksi, että sinulla on:
- monipuolinen kokemus eri kirjanpitotehtävistä
- kokemusta tilinpäätösten laatimisesta, myös konsernitilinpäätöksistä (sekä IFRS tuntemusta)
- olennaisen lainsäädännön tuntemusta
- vero asioiden osaamista
- itsenäinen työote, ongelmanratkaisutaitoa ja oma-aloitteisuutta
- kykyä ja halua kehittää ja kehittyä
- tarkkuutta, analyyttisyyttä ja positiivista asennetta
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyötaitoa ja -halukkuutta
- sujuva englannin kielen osaaminen, muu kielitaito katsotaan eduksi. Monet asiakkaat ovat kansainvälisiä, joten hyvä kielitaito on tässä tehtävässä tärkeää.

Toivomme sinulta kiinnostusta strategiatyöskentelyyn, yrityksemme kehittämiseen sekä mielenkiintoa uusien asiakkaiden hankkimiseen, kykyä nähdä mahdollisuuksia ja halua kehittää sekä itseäsi että yritystämme.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen esimiestehtävän, hyvämaineisessa vakaavaraisessa vuonna 1990 luvulla perustetussa suomalaisessa yrityksessä. Tiimimme on pieni ja dynaaminen- autamme toisiamme ja meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät työpaikalla. Sekä työntekijämme että asiakkaamme ovat meille tärkeäitä ja tämä on tehtävä, jossa näet työsi tuloksen. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä kehittyä yrityksen johtotehtäviin.
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan loppukeväästä tai alkukesästä.

Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy, vuonna 2005 perustettu pieni rekrytointiin ja räätälöityihin HR ratkaisuihin erikoistunut espoolainen yritys. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivia hyvin koulutettuja ja kielitaitoisia osaajia. Olemme erikoistuneet rekrytoimaan keskijohdon eri tehtäviin, kuten talouden, myynnin, markkinoinnin, HR:än eri osaamisalueisiin.

Rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen suomeksi, osoitteessa www.adiente.fi, heti tai viimeistään 24.4.2019. Mahdollisiin tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Adiente Oy:n toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi tai 040 510 7700.

Työpaikan toimialan nimi: Taloushallinto
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 24.04.2019
Yhteyshenkilö: Erica Flinck-Härkönen
Email: erica.flinck-harkonen@adiente.fi

Send us your application