Aluemyyntipäällikkö Itä-Suomeen, ASSA ABLOY Entrance Systems Oy

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtajia alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Lue meistä lisää: www.assaabloyentrance.fi

Haemme

Aluemyyntipäällikköä

vastaamaan teollisuusoviratkaisujen myynnistä Itä-Suomessa.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti ja tulosvastuullisesti myyntityöstä Lappeenranta-Kouvola-Mäntyharju-Jyväskylä-Kiuruvesi-Nurmes akselilta itään. Asiakkainasi ovat alueen rakennusliikkeet sekä loppuasiakkaat. Päätehtäväsi ovat asiakashallinta, alueesi asiakkuuksien myynnin kasvattaminen, uusasiakashankinta sekä asiakastyytyväisyyden jatkuva kehittäminen. Vaikka toimit itsenäisesti omalla alueellasi, teet kuitenkin tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden lisäksi myös oman myynti- ja huolto-organisaatiomme kanssa. Tehtävän sujuvan hoitamisen kannalta, asuinpaikkasi olisi hyvä sijaita Itä-Suomen alueella. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.

Haemme sinua, jolla on:

  • palavaa innostusta myyntityötä ja asiakastapaamisia kohtaan, sekä näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä erityisesti BtoB ympäristössä
  • kaupallinen tai tekninen koulutus
  • teknistä kiinnostusta ja ymmärrystä sekä teknistä ratkaisukeskeisyyttä
  • taitoa luoda pitkäaikaisia, luottamuksellisia asiakassuhteita
  • sujuvat esiintymis- ja kommunikaatiotaidot sekä sanavalmiutta, jolla pärjäät haastavimmissakin neuvottelutilanteissa
  • hyvä MS Office sekä CRM osaaminen

Lisäksi toivomme, että olet tuloshakuinen, sosiaalinen, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja myyntihenkinen luottopelaaja.  Tehtävässäsi tarvitset B-luokan ajokorttia ja matkustusvalmiutta Itä-Suomen alueella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja arvostamme työntekijöitämme, sillä olemme sitä mieltä, että työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Olemme ylpeitä siitä, että ihmiset viihtyvät meillä pitkään ja toivomme, että sinäkin haluat sitoutua meihin pitkäksi aikaa. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen ja työstäsi tarjotaan kilpailukykyinen palkka sekä hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.


Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab.
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si sekä hakemuksesi, että palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta:
Päivämäärä: 06.05.2019
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Send us your application