Lisätyn todellisuuden (AR) myyntipäällikkö, Arilyn

Kasvamme nopeasti ja etsimme nyt:

Lisätyn todellisuuden (AR), myyntipäällikköä

Tehtävä:

Arilyn on erikoistunut elämyksellisten lisätyn todellisuuden, eli AR-toteutusten, mahdollistamiseen markkinoinnin, median ja viihteen toimijoille. Toivomme, että sinulla on visio siitä, miten asiakas voisi hyötyä AR: sta, ja suunnitella toteutusta yhdessä heidän kanssaan. Tehtävänäsi on myydä luovia AR-ratkaisuja, jotka usein ovat sekoitus tekniikkaa ja sisällöntuotantoa, asiakkaillemme Suomessa ja ulkomailla. Ensisijaisesti työsi tapahtuu Suomessa, mutta tehtävä edellyttää myös valmiutta matkustamiseen mm. markkinointitapahtumiin ulkomailla ja ulkomailta tulevien asiakaskontaktien hoitamista.

Toivomme sinulta:

Etsimme sinua, joka, kuten mekin, uskot missioihimme ja olet innostunut uudesta teknologiasta ja sen tuomista erilaista mahdollisuuksista. Toivomme, että sinulla on visio siitä, miten asiakas voisi hyötyä AR: sta, ja suunnitella toteutusta yhdessä heidän kanssaan. Sinulla ei tarvitse olla mestaritason tietotekniikkaosaamista, mutta sinulla on oltava visio sekä kykyä myydä tämä visio asiakkaalle.

Rakastat innovoida, keskustella ja suunnitella yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta olet myös hyvä pitämään kiinni aikataulusta ja deadlineista. Osaat myydä projekteja, ja saat ne myös tuotua maaliin asti. Etsimme henkilöä, joka haluaa tulla osaksi menestystarinaamme, haluaa työskennellä kanssamme pitkään ja joka haluaa rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaisiin. Tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä nykyisten asiakkaiden kanssa, että luoda omaa asiakaskuntasi.

Toivomme että sinulla olisi jo näyttöä ja kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä ja että sinulla olisi myös ymmärrystä ja näkemystä markkinoinnista, mediasta ja viestinnästä. Se mitä olet opiskellut ei ole niin tärkeää.

Toivomme että hallitset sekä suomen että englannin kielen hyvin, sekä suullisesti että kirjoitettuna, ja että muistat myös kuunnella molemmilla kielillä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle aitiopaikan uuden teknologian eturintamassa sekä mahdollisuuden luoda uraa alansa edelläkävijäyrityksessä, nopeasti kasvavalla kansainvälisellä alalla. Meillä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja saat myös kattavat työsuhde-edut. Meillä saat myös kannustavan, innovatiivisen ja inspiroivan työporukan ja työkulttuurin. Tämä on vakituinen työtehtävä ja toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Enemmän Arilynistä

Arilyn, www.arilyn.com, on johtava AR-palvelualustojen tarjoaja Pohjoismaissa. Yritys on 100 % keskittynyt lisättyyn todellisuuteen. Arilyn-tuotteet ja -palvelut ovat suunniteltu erityisesti virtuaalisten tarinankerronnan ammattilaisille markkinoinnissa, mediassa ja viihteessä. AR-ohjelmistojen ja -kehityksen lisäksi Arilyn tarjoaa all-in-AR-palveluita konsultoinnista sisällön luomiseen ja tuottamiseen. Yhtiöllä on toimistoja Helsingissä ja New Yorkissa. Arvolupauksemme on tarjota tunnepohjaisia AR-kokemuksia brändeille.

Arilynin asiakkaita ovat mm. Sony Music, Warner Music, Arla, Valio, Stockmann, Unilever, Fashion Institute of Technology, Greenpeace, Visit Finland, Broadwayn tuotantoyhtiöt sekä mainostoimistoja 15 maassa. Arilyn toimii myös yhteistyössä maailman suurimman etikettivalmistajan CCL Labels kanssa.

Kuulostaako tämä siltä mahdollisuudelta, jota olet odottanut? Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy, www.adiente.fi  Hae paikkaa rekisteröimällä cv:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi heidän järjestelmäänsä, heti, tai viimeistään 21.2.2020. Aloitamme haastattelut heti, sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 21.02.2020
Yhteyshenkilö: Erica Flinck-Härkönen
Email: erica.flinck-harkonen@adiente.fi

Send us your application