Tekninen varaosamyyjä, ASSA ABLOY Entrance Systems Oy

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy on osa ASSA ABLOY-konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa. ASSA ABLOY Entrance Systems Oy on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1962. Olemme markkinajohtajia alallamme ja tarjoamme maailman kattavimman valikoiman automatisoituja sisäänkäyntiratkaisuja. Lue meistä lisää: www.assaabloyentrance.fi

Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja haemme nyt täysin uuteen positioon

Teknistä varaosamyyjää

Meillä työskentelee Suomessa noin 100 huoltoasentajaa, jotka käyvät asiakkaillamme korjaamassa ja huoltamassa sekä meidän omia että kilpailijoidemme automaattisia sisäänkäyntiratkaisuja. Teknisenä varaosamyyjänä teet tarjouksia asiakkaillemme huoltoasentajien työkäyntien perusteella. Tehtävään kuuluu myös tarjousten seuranta ja asiakkaiden kanssa neuvottelu sekä puhelimitse että sähköpostitse. Tässä tehtävässä palvelet asiakkaita jokapäiväisessä työssäsi, ja teet lisäksi tiiviisti yhteistyötä huolto-organisaatiomme sekä kansainvälisten tehtaiden kanssa.

Haemme:
Etsimme sinua, jolla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon. Sinulla on tekninen koulutus ja/tai vahva kiinnostus ja ymmärrys teknisiä ratkaisuja kohtaan sekä vahva halu oppia uutta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen.
Toivomme, että sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja palvelet asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme taidokkaasti sekä sähköpostitse että puhelimitse. Sinulla on vahvat kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi ja pääsetkin käyttämään kielitaitoasi päivittäisessä työssäsi. Toivomme myös, että olet näppärä tietojärjestelmien käyttäjä ja että sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja MS Office ohjelmista.

Tarjoamme sinulle:
ASSA ABLOY Entrance Systems tarjoaa sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän hyvämaineisessa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja arvostamme työntekijöitämme, sillä olemme sitä mieltä, että työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen sekä motivoituneen ja osaavan tiimin tuen. Sen lisäksi työstäsi tarjotaan kilpailukykyinen palkka sekä hyvät työsuhde-edut. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee uusissa tiloissa Vantaan Vehkalassa.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab.
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439 (24.2-9.3 välisenä aikana).

Avainsanoja: insinööri, myynti-insinööri, tarjouslaskenta, myyntipäällikkö, sisämyyjä, Account Manager

 

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 09.03.2020
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Send us your application