Myyntipäällikkö, Thurne

THURNE, www.thurne.fi on pohjoismainen, vuonna 1962 perustettu tech trading yritys. Yrityksemme liittyi ruotsalaiseen julkisesti noteerattuun teknologiakaupparyhmään Addtechiin vuonna 2019. Thurne toimittaa prosessilaitteita, -järjestelmiä ja -komponentteja Pohjoismaiden, Baltian ja Puolan teollisuudelle keskittyen prosessitehokkuuteen, turvallisuuteen ja ympäristöön.

Toimintamme kasvaa ja haemme Myyntipäällikköä uuteen komponenttimyyntitehtävään.

Tehtävä

Haluamme lisätä fokusta jo valikoimassamme oleviin putkisto- ja turvallisuuskomponentteihin. Tehtävänäsi on rakentaa ja viedä näiden myynti täysin uudelle tasolle Suomessa. Tuotteisiin kuuluu PTFE letkuja vaativiin olosuhteisiin, murtokalvoja, hengittäviä venttiilejä ja liekinestimiä sekä erikoisputkistoja emalista ja PTFE vuoratusta teräksestä. Edustat markkinoilla tunnettuja brändejä kuten Continental Disc Corporation (CDC), Markert Group (Marsoflex), Mersen ja De Dietrich.

 Myyntipäällikkönä tulet vastaamaan itsenäisesti oman tuoteportfoliosi myynnistä teollisuusasiakkaille ympäri Suomea. Tehtävässä menestyminen vaatii tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaiden että Keski-Euroopassa sijaitsevien putkisto- ja turvallisuuskomponenttipäämiestemme kanssa. Toimit Suomessa omien päämiestesi edustajana. Teet pitkäjänteistä ja systemaattista myyntityötä ja vastaat sekä uusasiakashankinnasta että olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Tapaat työssäsi esimerkiksi kunnossapidon ammattilaisia, käyttöinsinöörejä ja putkistosuunnittelijoita.

Meille uteliaisuus ja halu ymmärtää asiakkaiden pienimmätkin haasteet on tärkeää. Haluamme olla lähellä asiakkaita ja tavata heitä sekä kasvotusten että virtuaalisesti. Työsi sisältää asiakastapaamisia ja matkustamista Suomessa (yhteensä noin 20-30 yöpymistä vuodessa). Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia sekä mielellään omaa autoa.

Haemme sinua, jolla on

  • Kaupallinen tai tekninen koulutus
  • Näyttöä menestyksekkäästä, systemaattisesta myyntityöstä B2B ympäristössä
  • Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan ja jatkuva mielenkiinto oppia uutta
  • Taitoa löytää ja rakentaa pitkäaikaisia, kaikille osapuolille toimivia asiakassuhteita
  • Erinomainen suomen- ja englanninkielentaito. Yrityskielemme on englanti, joten tässä tehtävässä pääset käyttämään molempia kieliä päivittäin.

Toivomme, että olet jo löytänyt oman intohimosi myynnin parista ja että nautit myynnin rakentamisesta sekä tuloksen tekemisestä. Meille motivaatiosi kasvattaa ja kehittää oman tuoteportfoliosi jalansijaa Suomessa on ensisijaisen tärkeää. Asiakkaasi toiminta-alue on laajasti teollisuudessa, joten kokemus työskentelystä teollisuusympäristössä on eduksi. Toivomme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, sanavalmiutta ja sosiaalista älykkyyttä, jolla pärjäät haastavimmissakin myyntitilanteissa. Sinulla on myös positiivinen asenne ja näet ratkaisuja haasteiden sijaan. Olet itsemotivoituva tiimipelaajaa, joka osaa hyödyntää resursseja ja ihmisiä ympärilläsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme sinulle
Tämä on tehtävä, jossa saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti haastavassa ja monipuolisessa myyntiroolissa tunnettujen tuotteiden parissa. Saat kansainvälisestä tiimistämme ja päämiehistämme vahvan tuen tuotteiden oppimiseen ja asiakkaisiin tutustumiseen. Mottomme on ”One Region One Team” ja tiimimme auttaa ja tukee sinua mielellään maasta riippumatta.

Yritykseen arvoihin kuuluu ”We develop people, processes and markets” ja sitoudumme jatkuvaan osaamiskehitykseesi ja mahdollisuuteen kehittää omaa rooliasi. Tarjoamme sinulle Addtech Academyn koulutuksia ja muita kursseja sekä mentorointia, että henkilökohtaista myynticoachausta.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Suomen viihtyisä toimistomme sijaitsee vastaremontoiduissa tiloissa Helsingin Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä työssä viihtyminen on tärkeää ja tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, oman työhuoneen sekä mukavat että osaavat kollegat. Uskomme pitkäjänteiseen myyntityöhön ja maksamme kaikille myyntipäälliköillemme kiinteän kuukausipalkan. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Thurne yrityksenä
Thurne on korkeateknologisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin keskittyvä teknisen kaupan konsernin Addtechin, www.addtech.fi itsenäinen tytäryhtiö. Haluamme olla itsestään selvä valinta asiakkaillemme. Vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteita, mutta olemme myös nälkäisiä kasvattamaan osaamistamme ja valtaamaan uusia alueita. Yrityskulttuurillemme on ominaista uteliaisuus, luovuus ja vahva halu kehittää ihmisiä, markkinoita ja prosesseja. Meillä on toimistot Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa ja Puolassa. Kasvavassa tiimissämme on tällä hetkellä 29 työntekijää, joista seitsemän Suomessa. Meillä panostetaan työviihtyvyyteen, yhdessä tekemiseen ja oppimiseen yli maanrajojen.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab
Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi. Hakuaika päättyy 2.2.2021. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson sähköpostitse osoitteessa marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse numerossa 050 572 6439.

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 02.02.2021
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Send us your application