Lediga jobb

Adientes uppgift är att hjälpa dig hitta ett jobb som passar just dig. På våra hemsidor hittar du lediga arbetsplatser och karriärmöjligheter, som för dig vidare på din egen karriär. Vi erbjuder många olika typer av intressanta arbetsuppgifter i huvudstadsregionen.

Våra kundföretag söker duktiga personer för att jobba med olika uppgifter inom bl.a. försäljning och marknadsföring, inom it, bank-, finans och försäkringsbranscherna, till olika kontorsarbetsuppgifter samt till olika typer av vårdjobb. Positionerna spänner över hela skalan, vi erbjuder allt från trainee positioner till specialistuppgifter, sommarjobb till ledningsgruppspositioner.

Största delen av våra uppdrag är head-hunting- eller rekryteringsuppdrag, men vi erbjuder även visstidsanställningar och olika typer av projektarbete, vikariat, deltidsjobb och sommarjobb.

Gå in och bekanta dig med de lediga positionerna på våra sidor. Notera dock att alla våra uppdrag aldrig når vår hemsida, så det lönar sig absolut att skicka oss en öppen ansökan samt din cv, om du är intresserad av något av våra jobb – nu eller i framtiden!