Taloushallinnon Assistentti, Beverage Partners Finland Oy

Beverage Partners Finland (BPF) Oy, www.bpf-finland.fi, on osa Pohjoismaista perheyhtiötä Hans Just Groupia. BPF Oy on keskittynyt markkinoiden tunnetuimpien ja laadukkaimpien merkkialkoholituotteiden maahantuontiin ja markkinointiin. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa tuotemerkit Jägermeister, Campari, Remy Cointreau sekä E. & J. Gallo Winery.

Haemme nyt Beverage Partners Finlandin Helsingin toimistoon

Taloushallinnon assistenttia

kokoaikaiseen äitiyslomasijaisuuteen toukokuun 2021 loppuun saakka.

Tehtävä:
Taloushallinnon assistenttina olet osana BPF Oy:n Business Support-tiimiä, joka vastaa yrityksen talous- ja yleishallinnon monipuolisista tehtävistä, kuten kirjanpidosta, verotuksesta ja laskutuksesta. Tässä tehtävässä teet myös tiiviisti yhteistyötä päämiesten sekä asiakkaiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa: 

  • Ostolaskujen käsittely: kierrätys, tiliöinti sekä laskujen skannaus
  • Henkilöstön matka- ja kululaskujen tarkastaminen ja tiliöinti
  • Päämiesten/duty-freen laskutus
  • Asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse
  • Muita toimistotyöhön liittyviä avustavia tehtäviä

Toivomme sinulta:
BPF Oy:llä vaalitaan hyvää työilmapiiriä ja yrityksessä ollaan ylpeitä siitä, että heidän työntekijänsä viihtyvät työssään. Toivomme, että sinäkin olet oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava tiimityöntekijä. Sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista taloushallinnon tehtävistä ja omaksut nopeasti uusia asioita. Sen lisäksi toivomme sinulta:

  • Reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
  • Verotusasioiden tuntemusta, etenkin ALV-käytännöt ovat sinulle tuttuja
  • MS-Office ohjelmien osaamista, tulet käyttämään mm. Exceliä päivittäisessä työssäsi 
  • Suomen- ja englanninkielentaitoa
  • Kokemusta CRM- ja sähköisistä ostolaskukierto-ohjelmista. BPF Oy käyttää iScala taloushalllintaohjelmaa sekä EOffice sähköistä ostolaskukierto-ohjelmaa. Näiden osaaminen katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytys. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa oman alansa johtavassa, suomalaisessa yrityksessä. Tehtäväsi on tiimille sekä koko yritykselle erittäin tärkeä, ja tukenasi jokapäiväisessä työssäsi sinulla on ammattitaitoisia kollegoja. Tehtävään saat perusteellisen perehdytyksen sekä motivoituneen ja osaavan tiimin tuen. Sen lisäksi työstäsi tarjotaan kilpailukykyinen palkka sekä hyvät työsuhde-edut. BPF Oy:n toimisto sijaitsee moderneissa tiloissa Helsingin Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, viimeistään tammikuun alussa, ja jatkuu ainakin toukokuun 2021 loppuun saakka.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, rekisteröi tietokantaamme, www.adiente.fi, CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen, mahdollisimman pian tai viimeistään 19.11.2019. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Adiente Oy:n henkilöstökonsultti Caroline Högnäs, caroline.hognas@adiente.fi tai 040 715 7763.

Työpaikan toimialan nimi: Taloushallinto
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 19.11.2019
Yhteyshenkilö: Caroline Högnäs
Email: caroline.hognas@adiente.fi

Ansök om den här positionen