Koordinoiva Key Account Manager, Kavli Oy

Kavli Oy, www.kavli.fi, on norjalainen elintarvikeyhtiö, jonka tehtaat sijaitsevat Norjassa, Ruotsissa, Englannissa sekä Suomessa. Kavlin tuoteperheeseen kuuluvat muun muassa Kavlin majoneesit, kastikkeet ja sulatejuustot, Plantin kasviperäiset juomat, välipala- ja ruoanlaittotuotteet, Johnny´s kastikkeet ja sinapit, Druvan viinietikat sekä Eriks premium-kastikkeet. Keväällä 2019 Kavli osti suomalaisesta härkäpavusta Härkis kasvisruokatuotteista tunnetun Verso Food Oy:n, www.versofood.fi. Yhdessä Kavli Oy ja Verso Food Oy muodostavat kasvipohjaisten tuotteiden edelläkävijäyrityksen Suomessa.

Kavli-konsernin liikevaihto on noin 350 MEUR. Konsernin omistaa Kavli-säätiö, jonka tarkoitus on ohjata yrityksen voitto yleishyödylliseen toimintaan. Se avustaa vuosittain monia erilaisia projekteja, joiden kautta jaetaan humanitaarista apua sekä tukea tutkimukselle ja kulttuurille.

Haemme nyt Espoossa sijaitsevaan toimistoomme, monipuoliseen tehtävään

KOORDINOIVAA KEY ACCOUNT MANAGERIA

Työtehtävä:

Tässä meille tärkeässä tehtävässä toimenkuvasi koostuu kahdesta eri tehtäväalueesta ja pääset tekemään työtä sekä Food Service että retailin parissa. Food Service-puolella olet mukana kasvattamassa ja kehittämässä Kavli Oy:n myyntiä. Toimimme yhteistyökumppanillemme päämiehen roolissa, ja täten vastaatte yhdessä suurkeittiöasiakkuuksista. Tehtävään kuuluu muun muassa asiakassuhteiden ylläpitäminen, sopimus- ja hintaneuvottelut yhteistyökumppanimme kautta sekä myynnin seuranta. Työtehtävän toinen vastuualue koostuu retail-myynnin analysoinnista, kenttämyynnin yhteyshenkilönä toimimisesta ja tuotantoennusteiden laatimisesta. Mielenkiintoisiin tehtäviisi kuuluu myös:

  • Kenttämyyntityökalun (Fieldforce) ylläpito ja päivittäminen
  • Menekinedistämisen koordinointi
  • Tiivis yhteistyö myyntijohtajamme, Trade Marketing Managerimme, tuotannon, ulkoistetun varaston sekä Ruotsin yksikön kanssa
  • Muut myynnin ja markkinoinnin monipuoliset tehtävät

Ketä haemme:

Meillä on pieni ja hyvähenkinen tiimi ja toivomme, että sinäkin olet innokas tiimipelaaja, jolla on positiivinen ”can do”-asenne. Sinulla on kaupallinen koulutus ja muutaman vuoden työkokemus elintarvike/FMCG-alalta. Tässä tehtävässä tulet analysoimaan dataa, joten meille on tärkeää, että olet kokenut Excelin käyttäjä ja että sinulla on hyvät IT-taidot. Yrityksemme toimii kaikissa Pohjoismaissa ja päivittäinen työskentelykielemme ovat suomi ja englanti, joten kommunikoithan sujuvasti näillä kielillä. Henkilönä toivomme lisäksi, että olet analyyttinen, oma-aloitteinen, tarkka ja luotettava. Tehtävän ollessa moninainen on tärkeää, että osaat priorisoida työtehtäväsi ja hallita ajankäyttöäsi nopeatempoisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen näköalapaikan trendikkäiden brändien parissa, menestyksekkäässä Pohjoismaisessa yrityksessä. Tässä tehtävässä olet osana ammattitaitoista tiimiä, jossa sinua ei jätetä työtehtäviesi kanssa yksin, vaan autamme ja kannustamme toisiamme. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan helmikuun 2020 aikana ja jatkuu ainakin helmikuun 2021 loppuun saakka.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab.

Jos kiinnostuit tehtävästä, rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi, puh. 050 572 6439.

Hakusana: FMCG, fast moving consumer goods, HoReCa, Food Service, käyttötavara, myynti, kauppa, päivittäistavara, elintarvike, suurkeittiö, asiakaspäällikkö, avainasiakaspäällikkö, excel, analytiikka, sales, sales analytics

Työpaikan toimialan nimi: Myynti
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Päivämäärä: 16.12.2019
Yhteyshenkilö: Marika Högström-Andersson
Email: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Ansök om den här positionen