Kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta
sekä joustavuutta.

Tarjoamme asiakkaillemme rekrytointi- sekä henkilöstövuokrauspalveluita, ja lisäksi Business Coaching:ia, Outplacement palveluita, HR konsultointia sekä henkilö- ja ryhmäarviointeja.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin.

"Tyytyväinen asiakas ja onnistunut toimeksianto ovat tärkeimmät tavoitteemme."

Toiminta-ajatuksemme

Me olemme pieni yritys, ja se on ollut strateginen valinta alusta saakka. Haluamme pysyä pienenä tiiminä jotta voimme oppia tuntemaan, kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisesti, ja siten taata heille parhaimman mahdollisen palvelun. Panostamme paljon asiakassuhteisiimme ja melkein kaikki asiakkaamme ovat yrityksiä joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia. Toivotamme tietysti myös uusiakin asiakkaita tervetulleiksi!

Monet asiakkaistamme ovat pohjoismaisia yrityksiä jotka arvostavat ja tarvitsevat kielitaitoisia ihmisiä, ja suuri osa rekrytoinneistamme kohdistuu henkilöihin joilla on korkeakoulututkinto. Siksi on myös luonnollista että meillä itsellämme on samanlainen tausta.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu.

Haluamme oppia tuntemaan jokaisen asiakkaamme hyvin, jotta voimme palvella teitä erinomaisesti

Tyytyväisiä referenssiasiakkaitamme:

Noudatamme alan sopimuksia

Adiente Oy on kuulunut Henkilöstöpalveluyritysten liittoon, ja tätä kautta myös Elinkeinoelämän keskusliittoon, perustamisesta lähtien. Noudatamme liittojen asettamia sääntöjä ja menettelytapoja, yleisiä sopimusehtoja, henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta ja lisäksi Adiente on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Alan yleiset sopimusehdot

Henkilöstöpalvelualojen liitto on laatinut henkilöstövuokrausta sekä rekrytointia koskevat yleiset sopimusehdot, jotka selkeyttävät sopimusosapuolten vastuunjakoa ja pelisääntöjä. Sopimusehdoissa on kiinnitetty huomiota myös työntekijöiden ja työnhakijoiden oikeuksiin.

Yleisiä sopimusehtoja on tarkoitus käyttää henkilöstöpalveluyrityksen ja sen asiakkaan välisen sopimuksen liitteenä. Sopimusehdoissa on määräykset prosessin kulusta, sopimusosapuolten velvollisuuksista, sopimuksen voimassaolosta ja sen päättymistä, reklamaatioiden tekemisestä sekä vahingonkorvauksesta. Sopimusehdoista voidaan poiketa sopimalla niistä kirjallisesti toisin asiakassopimuksessa.

Henkilöstöalasta, alan sopimusehdoista ja yleisistä pelisäännöistä voit lukea lisää Henkilöstöala HELA:n sivuilta.

Työehtosopimus

Henkilöstöpalvelualojen liitto neuvottelee henkilöstöpalvelualalle yleissitovan työehtosopimuksen.

Henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta, joka on tehty HPL:n ja ERTO:n välillä, sovelletaan henkilöstöpalveluyritysten omassa toimistossa työskentelevään henkilöstöön sekä vuokratyöntekijöihin silloin, kun nämä työskentelevät taloushallinto-, tietojenkäsittely- ja toimistotehtävissä.

Henkilöstöpalvelualan työehtosopimus on luettavissa tästä.

Avoimet työpaikat

Tarjoamme työnhakijoille eri tyyppisiä työpaikkoja, ja voit myös jättää meille avoimen hakemuksen.

Katso avoimet työpaikat ››

Blogi

Lue uusimmat näkemyksemme.

Lue lisää blogissa ››