Lähetä hakemuksesi haluamaasi työpaikkaan tai liity meidän Talent Communityyn, eli työnhakijayhteisöön!

Mikäli kiinnostuit jostain avoinna olevasta  työpaikastamme voit klikata työpaikkaa ja hakea sitä suoraan.

Voit myös liittyä meidän työnhakijayhteisöön, eli Talent Communityyn lähettämällä meille avoimen hakemuksen. Kerro meille millaisesta työstä olet kiinnostunut ja me olemme yhteydessä sinuun, kun  saamme  toimeksiannon, mikä voisi olla sinulle mielenkiintoinen! Liittyessäsi kysymme sinulta perushenkilötietoja, tietoa koulutuksestasi ja työkokemuksestasi sekä minkätyyppisistä tehtävistä olet kiinnostunut. Lisäksi toivomme, että liität järjestelmäämme ansioluettelosi. Mikäli haluat voit myös linkittää itsestäsi esittelyvideon tai muuta materiaalia.

Varaa hakemuksen jättämiseen ja hakemuksen läpikäymiseen n. 10 minuuttia. Huolella tehty rekisteröityminen auttaa meitä auttamaan sinua oikean työpaikan löytämisessä! Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumustasi ja  muut rekisteröityneet eivät näe tietojasi.

Tietoa työnhakijalle

Adiente on erikoistunut rekrytointeihin, mikä tarkoittaa että työntekijä palkataan suoraan asiakasyritykselle, meidän tehtävämme on löytää sinut! Rekrytointien lisäksi teemme myös paljon johdon suorahakuja. Teemme myös pidempiaikaisia henkilöstövuokrauksia, tyypillisesti muutamasta kuukaudesta reiluun vuoteen.  Kokemuksemme on, että pidempiaikaisetusein päättyvät vakituiseen työtehtävään asiakkaalla. Edellä mainittujen lisäksi teemme myös paljon suorahakuja erityyppisiin tehtäviin.

Adienten kautta haetaan
Asiakasyrityksemme hakevat kauttamme osaajia mm. myynnin ja markkinoinnin tehtäviin, IT tehtäviin pankki-, rahoitus- ja vakuutusaloille, toimistotehtäviin, hoiva-alalle avustavista tehtävistä aina johtotason tehtäviin saakka. Toimimme pääkaupunkiseudulla, niin kuin suurin osa asiakkaistammekin.

Mitä Adiente odottaa työntekijöiltään?
Asiakkaillamme on korkeita odotuksia työntekijöidemme suhteen, mikä tarkoittaa, että asetamme vastaavia vaatimuksia työntekijöillemme. Odotamme Sinulta työtehtävien edellyttämää osaamista, positiivista asennetta työhön sekä joustavuutta eri tilanteissa.


Aikaisempia rekrytointeja

Adiente rekrytoi henkilöitä hyvin erityyppisiin tehtäviin, punaisena lankana ja yhdistävänä tekijänä kuitenkin kiinnostava ja arvostettu asiakasyritys sekä haastava ja mielenkiintoinen työtehtävä. Alla esimerkkejä tehtävistä joihin olemme rekrytoineet:

Markkinointijohtaja
Markkinointiassistentti
Controller
Toimitusjohtaja
Toimistoassistentti
Analyytikko
Key Account Manager
Logistiikkajohtaja
Business Development Manager
Rahoitusassistentti
Myyntijohtaja
Business Area Manager
Market Activation Manager
Partner Manager
Customer Service
Ylilääkäri
Kirjanpitäjä
Henkilöstökonsultti
Henkilöstöpäällikkö
HR-assistentti
Lastenhoitaja
Ohjelmoija
Talouspäälikk