Yhteystiedot

Oy Adiente Ab

Keilaranta Business Park
Keilaranta 1
02150 Espoo

info@adiente.fi

Erica Flinck-Härkönen

Toimitusjohtaja, Senior HR Consultant, Certified Business Coach, Kauppatieteen Maisteri, KTM

+358 40 510 7700
erica.flinck-harkonen@adiente.fi

Olen perustanut Adienten vuonna 2005, ja siitä lähtien toiminut toimitusjohtajana sekä asiakasvastuullisena konsulttina johdon ja asiantuntijoiden suorahakutoimeksiannoissa. Teen myös rekrytointiin, organisaation kehittämiseen ja HR asioihin liittyvää johdon konsultointityötä.

Olen myös koulutukseltani sertifioitu Business Coach, erikoistumisalueena keskijohdon ja johdon, sekä varsinkin yrittäjien ja toimitusjohtajien, coachaaminen. Coachaan mielelläni myös tiimejä ja ryhmiä.

Palvelemme asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Adiente toimii pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta coachingia tarjoamme myös etänä ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Marika Högström-Andersson

Senior HR konsultti, Certified Business Coach
Kasvatustieteen maisteri, KM

+358 50 572 6439
marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Aloitin Adientella keväällä 2005. Toimin asiakasvastuullisena konsulttina henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja headhunting-toimeksiannoissa. Vastuullani on lisäksi Extended DISC henkilö- ja tiimianalyysien tekeminen, sekä rekrytointi- että tiiminkehitystoimeksiannoissa. Olen myös sertifioitu Business Coach ja teen sekä yksilö- että tiimicoachingia.

Työhyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni. Ihmiset ovat yritysten tärkein voimavara, ja uskon vahvasti, että tyytyväinen työntekijä on motivoituneempi ja tehokkaampi työntekijä. Tämä ohjaa minua kaikessa tekemisessäni – rekrytoinneissa, tiiminkehitys-toimeksiannoissa ja business coachingissa. Työskentelen mielelläni laajasti erilaisten organisaatioiden, positioiden ja eri uran vaiheissa olevien ihmisten kanssa.

Palvelemme asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Adiente toimii pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta coachingia tarjoamme myös etänä ilman maantieteellisiä rajoituksia.