Kontaktuppgifter

Oy Adiente Ab

Keilaranta Business Park
Kägelstranden 1, Fin- 02150 Esbo
info@adiente.fi

Vi är Adiente

Erica Flinck-Härkönen

Verkställande direktör, Senior HR Konsult, Certified Business Coach Master® Ekonom, M.Sc. (Econ)

Tfn :+358 40 510 7700
E-mail: erica.flinck-harkonen@adiente.fi

Jag har grundat Adiente på vårvintern 2005 och har sedan dess jobbat som VD och kundansvarig rekryteringskonsult, specialiserad på långvariga uthyrningar, rekryteringar och head-hunting av speciellt management och middle management positioner. Samtidigt jobbar jag som extern konsult i frågor gällande strategi, utveckling av personal, HR och rekryteringsfrågor.

Jag är utbildad till Certifierad Business Coach Master® och jobbar mycket med middle management och management coaching. Mitt hjärta slår speciellt för att coacha företagare och små och medelstora företags VDn. Därtill coachar jag mycket gärna team och grupper.

Outplacement har blivit en viktig del av arbetslivet under de senaste åren och för den delen ansvarar jag hos oss.

Jag betjänar kunder på finska, svenska och engelska.

Adiente verkar främst i huvudstadsregionen, men business coaching erbjuder vi även på distans utan geografiska begränsningar.

Marika Högström-Andersson

Senior HR konsult, Certified Business Coach Master®
Pedagogiemagister, PeM

Tfn: +358 50 572 6439
E-mail: marika.hogstrom-andersson@adiente.fi

Jag började arbeta på Adiente under våren 2005. Jag arbetar som kundansvarig konsult inom personal-, rekryterings- och headhuntinguppdrag. Hos oss är jag även ansvarig för Workplace Big Five och Extended DISC person- och teamanalyser för både rekryterings- och teamutvecklingsuppdrag. Jag är både certifierad Business Coach Master® och Grupp- och Teamcoach och erbjuder både individuell- och teamcoaching.

Välbefinnande på arbetet ligger mig särskilt varmt om hjärtat. Människorna är företagens viktigaste tillgång, och jag tror starkt att en nöjd medarbetare är en mer motiverad och effektiv medarbetare. Detta vägleder mig i allt jag gör – rekrytering, teamutvecklingsuppdrag och affärscoaching. Jag arbetar gärna med olika slags organisationer, positioner och människor, i olika skeden av sin utveckling.

Jag betjänar kunder på finska, svenska och engelska.

Adiente verkar främst i huvudstadsregionen, men business coaching erbjuder vi även på distans, utan geografiska begränsningar.

Rekrytering

Vi skräddarsy varje uppdrag enligt kundens önskemål

Läs mer om rekrytering ››

Lediga jobb

Vi erbjuder våra arbetssökande olika typer av jobb och du är också välkommen att lämna oss en öppen ansökan genom att bli medlem i vår Talent community!

Se lediga jobb ››