Erica Flinck-Härkönen

Toimitusjohtaja, Senior HR Consultant, Business Coach Master®, KTM

Puh: +358 40 510 7700
S.posti: erica.flinck-harkonen@adiente.fi

Monipuolista johdon konsultointia ja outplacement-palveluita – Adienten matka vuodesta 2005

Perustin perustin Adienten vuonna 2005, ja siitä lähtien olen toiminut yrityksen toimitusjohtajana. Työskentelen myös asiakasvastuullisena konsulttina, keskittyen erityisesti johdon ja asiantuntijoiden suorahakutoimeksiantoihin. Minulla on laaja kokemus erilaisista rekrytointi-, organisaation kehittämis- ja HR-asioihin liittyvistä johdon konsultointitöistä, mikä on antanut minulle vankan pohjan ja syvällisen ymmärryksen näiden alueiden monimutkaisuuksista.

Viime vuosina outplacement-palveluiden tarve on kasvanut huomattavasti. Tämä palvelu on erittäin tärkeä, kun organisaatiot joutuvat sopeuttamaan toimintaansa ja vähentämään työntekijämääräänsä. Outplacement auttaa organisaatioita hoitamaan nämä muutokset mahdollisimman sujuvasti, samalla kun työntekijöiden etuja ja hyvinvointia kunnioitetaan.

Koulutukseltani olen sertifioitu Business Coach Master®, joka on erikoistunut erityisesti keski- ja ylimmän johdon sekä yrittäjien coachaamiseen. Valmennan myös tiimejä ja ryhmiä, joille tarjoan taitoja ja työkaluja tehokkaampaan yhteistyöhön ja suorituskyvyn parantamiseen.

Adienten palvelutarjonta on monipuolista ja kielitaitoni (suomi, ruotsi ja englanti) mahdollistaa laajan asiakaskunnan palvelemisen. Vaikka yrityksemme toimii pääosin pääkaupunkiseudulla, tarjoamme coaching-palveluita myös etänä, mikä mahdollistaa yhteistyön asiakkaiden kanssa maantieteellisistä rajoista riippumatta. Tämä joustavuus ja monipuolinen osaaminen ovat Adienten menestyksen kulmakiviä.

Hufvudstadsbladet, mars 2006

Bemanningsföretag kan ge fast arbete

Uthyrning av arbetskraft, visst. Men de direkta rekryteringar blir en allt viktigare del av bemmanningsföretagens verksamhet. Orsaken är arbetsgivarnas rädsla för en framtida brist på god arbetskraft.

Läs hela artikeln

Optio, syyskuu 2005

Yrittäjät: yhtenä päivänä kadutti

Nuori omistajayrittäjä Erica Flinck, 27, tunnustaa katuneensa yhden kokonaisen päivän yrittäjäksi ryhtymistä. Seuraavana päivänä tilanne korjaantui ja elämä hymyili taas.

Lue koko artikkeli

Minustako yrittäjä -lehti, toukokuu 2006

Adiente – kokonaisvaltaista henkilöstövuokrausta, rekrytointia ja suorahakua

Adiente on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys,
joka rekrytoi, vuokraa, suorahakee ja välittää työntekijöitä. Yritys työskentelee pääasiassa opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden sekä nuorten, jo työelämässä kyntensä näyttäneiden tekijöiden kanssa. Adientelta saa pätevää työvoimaa kaupallisiin työtehtäviin ja myös muihin, opiskelijoille soveltuviin töihin.

Lue koko artikkeli

Kauppalehti, marraskuu 2005

Adiente – Suorahaku ja piilohaku keskiössä Erica Flinckin johdolla

Artikkelissa käsitellään Adienten toimintaa ja toimitusjohtaja Erica Flinckin roolia henkilöstöpalveluyrityksen johtajana. Adiente on erikoistunut erityisesti opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin, ja sen päätoimiala on alun perin suunniteltu olevan henkilöstövuokraus. Kuitenkin asiakkaiden kasvavan rekrytointitarpeen myötä yritys on kehittänyt suorahakumenetelmiään, jotka ovat nyt liiketoiminnan keskiössä. Flinck korostaa, että onnistunut rekrytointi perustuu syvälliseen asiakasyrityksen tuntemukseen ja piilohakuun, jossa ei paljasteta asiakasyrityksen nimeä hakijoille. Tämä menetelmä on suosittu erityisesti kiinnostavilla aloilla, kuten kansainvälisessä konsultoinnissa ja rahoitusalalla.

Lue koko artikkeli

Taloussanomat, marraskuu 2006

Kasvuun liittyy riskejä

Erica Flinck perusti henkilöstöpalveluyritys Adiente Oy:n vuonna 2005 alussa. Yrittäjä on ehtinyt palkata toimistoonsa kaksi työntekijää.

Lue koko artikkeli

Helsingin Yrittäjä, maaliskuu 2006

Erica Flinck: Nuori yrittäjä rakentaa tulevaisuuden työvoimaa henkilökohtaisella otteella

Erica Flinck on perustanut henkilöstöpalveluyrityksen, joka keskittyy erityisesti nuoriin ja opiskelijoihin. Yritys, joka on aloittanut toimintansa Flinckin laajasta työkokemuksesta ja perheen yrittäjyystaustasta inspiroituneena, poikkeaa monista muista sen alalla siten, että se panostaa työntekijöiden tarkkaan valintaan ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Flinck, joka arvostaa työntekijöissään kielitaitoa ja asennetta, on ottanut yritystoiminnassaan keskeiseksi periaatteeksi antaa aina hieman enemmän kuin mitä asiakkaat odottavat. Yrityksen ensiaskeleet rahoitet

Lue koko artikkeli

Uranus, 2007

Erica Flinck: Nuori yrittäjä, joka rekrytoi tehopakkauksia Adienteen

Erica Flinck perusti henkilöstöpalveluyritys Adienten 26-vuotiaana vuonna 2005, keskittyen erityisesti opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin. Flinck, jolla on laaja kansainvälinen työkokemus muun muassa hevosten hoitamisesta Irlannissa pankkitoimiin ja myyntityöhön, on käyttänyt monipuolista taustaansa hyväksi yrityksensä toiminnassa. Adiente erottuu tarjoamalla kielitaitoisille ja asenteeltaan sopiville nuorille työntekijöille mahdollisuuksia työmarkkinoilla. Flinckin yritys sai vankan alun, kun hän teki perusteellisen markkinaselvityksen ja haki onnistuneesti rahoitusta Finnverasta.

Lue koko artikkeli

Erica Flinck-Härkönen

Vapaa-aikani vietän mielelläni perheeni kanssa, kotona, mökillä, merellä tai jossakin etelän auringon alla. Perheeseen kuuluu myös tärkeänä jäsenenä Jack Russel nimeltä Kurt. Kuvassa espanjalainen PRE hevoseni Fiador.